Deze rolletjes van spinazie gevuld met zalm geven je lichaam ontzettend veel goede vetten. Naast de vetten in zalm krijg je vanuit spinazie omega 3 en foliumzuur binnen.
Ingrediënten Zalm-spinazierolletjes
- 2 middelgrote eieren
- 250 g diepvriesspinazie, ontdooid
- Peper
- 200 g geraspte kaas, 30+
- 200 g zuivelspread met kruiden, light
- 100 g zalm, gerookt
Bereiding
Meng 2 eieren met 250 g ontdooide diepvriesspinazie en breng op smaak met peper.
Strijk het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrooi met 200 g geraspte 30+ kaas en bak ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Laat het mengsel afkoelen en bestrijk het met 200 g light zuivelspread met kruiden.
Beleg met 100 g gerookte zalm.
Rol het geheel voorzichtig op, wikkel in aluminiumfolie en leg ca. 2 uur in de koelkast.
Snijd de rol in 12 stukjes.
Eet smakelijk!
Voedingswaarde per stuk
- kcal: 110 kcal
- eiwit: 10 gram
- Koolhydraten: 1 gram
- Vet: 7 gram
- Vezels: 1 gram
Deel dit bericht met vrienden