zalm-spinazierolletje

Zalm-spinazierolletjes – Recept van de week

Deze rolletjes van spinazie gevuld met zalm geven je lichaam ontzettend veel goede vetten. Naast de vetten in zalm krijg je vanuit spinazie omega 3 en foliumzuur binnen.

Ingrediënten Zalm-spinazierolletjes

  • 2 middelgrote eieren
  • 250 g diepvriesspinazie, ontdooid
  • Peper
  • 200 g geraspte kaas, 30+
  • 200 g zuivelspread met kruiden, light
  • 100 g zalm, gerookt

Bereiding

Meng 2 eieren met 250 g ontdooide diepvriesspinazie en breng op smaak met peper.

Strijk het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.

Bestrooi met 200 g geraspte 30+ kaas en bak ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Laat het mengsel afkoelen en bestrijk het met 200 g light zuivelspread met kruiden.

Beleg met 100 g gerookte zalm.

Rol het geheel voorzichtig op, wikkel in aluminiumfolie en leg ca. 2 uur in de koelkast.

Snijd de rol in 12 stukjes.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde per stuk
  • kcal: 110 kcal
  • eiwit: 10 gram
  • Koolhydraten: 1 gram
  • Vet: 7 gram
  • Vezels: 1 gram

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Annet Brons

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding? Bekijk ons overzicht voor Gezonde & Makkelijke recepten. En wil je iets mee bereiken, bekijk dan het Afvallen overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *