Welkom Annet!

Wij zijn verheugd om te melden dat Annet Brons ons komt versterken met haar kennis als sportdi?tist en hardlooptrainer. Annet geeft bijna dagelijks hardlooptrainingen en voorlichting op het gebied van voeding. Ze heeft een duidelijke visie over voeding en deelt deze graag met anderen waarbij ze uit gaat van haar vakkennis en expertise. Ook Erhan en Dylan hebben ter voorbereiding op de Dam tot damloop meerdere hardlooptrainingen van Annet gevolgd.

Wat is haar achtergrond?

Annet heeft jarenlang atletiek gedaan waarbij ze een grote focus had op de 100m sprint, speerwerpen en kogelstoten. Nadat haar interesse in sport en voeding steeds meer toenam heeft ze eerst de opleiding 'sportdi?tetiek? gevolgd met opvolgend de hbo-opleiding ?voeding en duursport?. Na haar studie heeft Annet zich gespecialiseerd in sportdi?tetiek en begeleid duur-, team- en krachtsporters. Het (sport)di?tist ?n hardlooptrainer zijn is een sterke combinatie. Ze gebruikt deze twee expertises ook bij het begeleiden van mensen die af willen vallen of fitter willen worden.

Naast het fysiologische aspecten van voeding heeft Annet een grote passie voor koken! Annet zal elke vrijdag een heerlijk recept aan jullie presenteren via onze site dus hou de site in de gaten. Ik kan je garanderen dat ze je iedere week weer zal verrassen.

Voedingadvies nodig?

Wil jij advies over voeding of sporten neem dan contact op met Annet via 06-24830371 of kijk op www.annetbrons.nl.

P.S. Annet doet dit jaar mee met de Roparun waarbij ze met een groep deelnemers een estafetteloop gaat houden van Parijs naar Rotterdam over een lengte van 500km. Met deze actie zamelt Annet geld in voor mensen met kanker. Wil jij een steentje bijdragen aan haar goed doel?

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Annet Brons

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding? Bekijk ons overzicht voor Gezonde & Makkelijke recepten. En wil je iets mee bereiken, bekijk dan het Afvallen overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *