Wat kan je verwachten?

Ik ben super trots op je! Goed dat je de gratis workouts hebt volbracht. Het is tijd om door te zetten om je conditie te verbeteren en behouden.

Start met een maandabonnement

Wil je de wekelijkse workouts blijven ontvangen en trainen aan je ideale gewicht en een gespierd lichaam, dan leg ik hier uit wat je hiervoor moet doen.

Voor slechts €5 per maand ontvang je wekelijks een nieuwe en unieke workout! Zeg nou zelf, wat is €1,25 nou, want dit ben je kwijt per workout!

Je ontvangt 4 x een wekelijkse workout. Na het ontvangen van de 4 workouts loopt je maandabonnement automatisch af. En achteraf ben je niet verplicht te verlengen en zijn er geen verborgen kosten.

Wil je verder met het trainen naar een gespierd lichaam, start dan nu maandabonnement voor €5

Voorbeeld workout
4x een wekelijkse workout. En je ontvangt direct je eerste unieke workout.

Snel en vertrouwd betaal met iDEAL

Je kan gemakkelijk via je mobiel of laptop/pc de betaling doen via iDEAL. Bij je eigen vertrouwde bank.

Ga aan slag met de wekelijkse workout voor een gespierd lichaam. Je bent slechts 1 klik verwijderd van je doel. Met de onderstaande link ga je naar iDEAL voor de eerste maand (€5). Nadat de betaling is voltooid ontvang je direct je eerste unieke workout.

Ja, ik betaal via iDeal €5 voor mijn eerste maandabonnement.

Loopt het abonnement automatisch af?

Ja, je maandabonnement loopt automatisch af. Na 4 wekelijkse workouts breng ik geen nieuwe maand in rekening. Geen verborgen kosten.

Om je doel van gezond en gespierd lichaam te bereiken adviseer ik je wel door te gaan na de eerste maand. Elke maand heb je de optie om gemakkelijk te verlengen. Dit gaat op dezelfde manier, vertrouwd betalen via iDEAL. Gemakkelijk op je smartphone of laptop/pc.

Niet goed = Geld terug garantie

Kom je er na een paar workouts achter dat dit niet helemaal heeft voldaan aan je verwachtingen, dan krijg je van mij je geld terug. Het staat dan binnen een paar dagen weer op je rekening.

Extra verplichte toelichting is geen vereiste. Laat je gegevens achter op de contactpagina en ik zorg dat het binnen een paar werkdagen op je betaalrekening is teruggestort. De betalingen gaan via de vertrouwde iDEAL, waardoor ik het direct kan terugstorten op jouw betaalrekening.

Feedback waardeer ik altijd. Ik hoor graag wat er ontbreekt en hoe je het anders ziet. Dit neem ik mee voor de huidige en toekomstige workouts!

Ja, ik start met een maandabonnement

Over de auteur

Dylan Mouthaan

Facebook Twitter

Sport regelmatig en divers. Bewust bezig met voeding, and I love it. Next challenge: Hele marathon!

Nog een vraag? Ik antwoord binnen 24 uur