Ik help je verstandig afvallen met gratis workouts

Laat ik eerlijk zijn. Afvallen is zwaar. En als je niet oppast, dan blijven de kilo’s er aan komen. Je voelt dat je structuur mist. Iets waar je op kan terugvallen als het even tegen zit. Je zoekt naar vaste patronen en gewoontes die zorgen dat je afvalt in plaats van aankomt. Want voor je het ben je na 6 maanden weer aangekomen. En dat wil je voorkomen.

Waar begin je?

Start met opbouwen van gezonde routines. Werk wekelijks aan je sportroutine met workout die past bij jouw niveau. Routine is 1 van de belangrijkste steunpilaren voor het kweken van een gespierd lichaam.

Ontvang gratis workouts

Om je te helpen met afvallen stuur ik elke 3 dagen een workout. In totaal ontvang 4 unieke workouts. Na de workout ontvang je een dag later een reminder om te vragen hoe het is gegaan. Loop je ergens tegen aan? Laat het dan weten, dan gaan we kijken hoe ik je begeleiden zodat jij verder kan. Meld je nu aan en ontvang direct de eerste workout.

Voorbeeld workout mail

Wat als ik klaar ben en verder wil afvallen?

Het opbouwen van een sportroutine is de eerste stap. Wil je specifiek werken aan stevige en strakke kont? Bekijk dan het billen trainen programma.

De tweede stap is opbouwen van een routine met gezonde recepten. Ik hou van simpel, want zo hou je het langer vol. Daarom zijn alle gerechten gericht op gemak met maximaal 20 minuten bereidingstijd. Zet jij de volgende stap in afvallen met het gezonde recepten programma?

Over de auteur

Dylan Mouthaan

Facebook Twitter

Sport regelmatig en divers. Bewust bezig met voeding, and I love it. Next challenge: Hele marathon!

Nog een vraag? Ik antwoord binnen 24 uur