spelttoastjes met truffelcarpaccio

Spelttoastjes met truffelcarpaccio – Recept van de week

Een heerlijk en gemakkelijk recept voor de komende feestdagen. We maken spelttoastjes met truffelcarpaccio. Dus heb je nog geen idee om voor een borrelhapje? Lees snel hoe je binnen een paar minuten een heerlijk borrelhapje maakt

Ingrediënten spelttoastjes met truffelcarpaccio (16 stuks)

  • 4 sneetjes speltbrood
  • 125 g Black Angus carpaccio
  • 2 eetlepels truffeltapenade

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de korstjes van het speltbrood.

Besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio en rooster 5 min. in de oven.

Snijd elk sneetje brood in vieren en beleg met de carpaccio.

Verdeel de truffeltapenade erover.

Garneer met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio.

Eet smakelijk!

En fijne feestdagen

Voedingswaarde spelttoastjes met truffelcarpaccio per stuk

30
Kcal

2
Eiwit

3
KH

1
Vet

1
Vezels


Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Annet Brons

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding? Bekijk ons overzicht voor Gezonde & Makkelijke recepten. En wil je iets mee bereiken, bekijk dan het Afvallen overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *