Een heerlijk en gemakkelijk recept voor de komende feestdagen. We maken spelttoastjes met truffelcarpaccio. Dus heb je nog geen idee om voor een borrelhapje? Lees snel hoe je binnen een paar minuten een heerlijk borrelhapje maakt
Ingrediënten spelttoastjes met truffelcarpaccio (16 stuks)
- 4 sneetjes speltbrood
- 125 g Black Angus carpaccio
- 2 eetlepels truffeltapenade
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de korstjes van het speltbrood.
Besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio en rooster 5 min. in de oven.
Snijd elk sneetje brood in vieren en beleg met de carpaccio.
Verdeel de truffeltapenade erover.
Garneer met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio.
Eet smakelijk!
En fijne feestdagen
Voedingswaarde spelttoastjes met truffelcarpaccio per stuk
30Kcal
2Eiwit
3KH
1Vet
1Vezels
Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.
Deel dit bericht met vrienden