Ik help je verstandig afvallen met gratis recepten

Laat ik eerlijk zijn. Afvallen is zwaar. En als je niet oppast, dan blijven de kilo’s er aan komen. Je voelt dat je structuur mist. Iets waar je op kan terugvallen als het even tegen zit. Je zoekt naar vaste patronen en gewoontes die zorgen dat je afvalt in plaats van aankomt. Want voor je het ben je na 6 maanden weer aangekomen. En dat wil je voorkomen.

Ontvang direct 3 gezonde recepten

Waar begin je?

Start met gezond eten. En ja, het lijkt tijdrovend om gezonde recepten op te zoeken. Om vervolgens de ingrediënten te kopen die je normaal nooit in huis haalt en dan heb ik niet eens over het urenlang in de keuken staan om het te bereiden. Maar in werkelijkheid kan dat een stuk makkelijker.

Elk moment van de dag

Ik heb drie simpele gerechten voor elke moment van de de dag. Voor ontbijt, lunch en avondeten. Je maakt ze met gemak binnen 30 minuten. Ik kies juist voor deze drie omdat ze ook nog gezond zijn door de laag aantal koolhydraten en verzadigde vetten. De grote boosdoeners!

De 3 populairste recepten ontvangen?

Dit zijn onze populairste eigen gemaakte recepten. Wil jij een recept ontvangen voor je ontbijt, lunch en diner? Meld je dan nu aan en ontvang ze direct. Daarna begeleid ik je om op simpele en verstandige manier af te vallen.

Voorbeeld mail

Voorbeeld gratis recepten mail

Wat als ik klaar ben en verder wil afvallen?

Het opbouwen van een sportroutine is de volgende stap. Ik stuur je 4 unieke workouts. Helemaal gratis. Bekijk het workout programma. Wil je graag werken aan stevige en strakke kont? Bekijk dan het billen trainen programma.

Over de auteur

Dylan Mouthaan

Facebook Twitter

Sport regelmatig en divers. Bewust bezig met voeding, and I love it. Next challenge: Hele marathon!

Nog een vraag? Ik antwoord binnen 24 uur