Ingrediënten voor 4 flink gevulde wraps
- 120 g kipfilet
- 250 ml Griekse yoghurt
- 1 avocado
- 1 komkommer
- 2 flinke tomaten
- 3 bosuitjes
- 2 eetlepels koriander vers
- sap van 1 limoen
- 1 teen knoflook
- peper en zout
- olijfolie
Bereiding
Bak de kipfilet in olijfolie en snijd in plakjes.
Snijd de avocado en doe dit samen met de Griekse yoghurt in een kom. Prak de avocado door de Griekse yoghurt. Het is niet erg als er nog wat grote stukjes overblijven. Dat is juist lekker, al zeg ik zelf.
Haal de zaadjes (het natte) uit de tomaten en snijd het overgebleven stevige vruchtvlees in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de komkommer. Voeg de tomaat en de komkommer bij de Griekse yoghurt en avocado. Snijd de bosuitjes fijn en roer door de salade. Pers 1 teentje knoflook en ? limoen uit boven de salade. Vers gemalen peper brengt er wat pit in. Meng het geheel goed. Proef en besluit zelf of een snufje zout nodig is.
Pak een wrap en leg de reepjes kipfilet erop. Schep de salade erbij en rol de wrap op!
Voedingswaarde per wrap
362,3Kcal
17,5Eiwit
27,3KH
19,3Vet
27,3Vezels
Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.
Deel dit bericht met vrienden