omelet wrap

Omelet wrap – Recept van de week

Deze week een wrap waarbij we het brood vervangen door ei. met deze omelet wrap krijg je minder koolhydraten binnen maar wel lekker veel eiwitten. Perfect voor na een harde workout.

Ingrediënten omelet wrap (4 personen)

  • 8 eieren
  • 100 ml sojamelk
  • 16 plakjes kipfilet
  • 8 eetlepels 30+ belegen kaas
  • 20 cherrytomaatjes
  • 60 gram rucola
  • 4 handjes bieslook
  • Peper
  • Zout

Bereiding

Hak de bieslook fijn.

Klop de eieren met peper en zout, de sojamelk en voeg de bieslook toe.

Verhit olie in een pan en giet 1/4 van het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.

Halveer ondertussen de cherrytomaatjes.

Haal de omelet uit de pan. Verdeel 1/4 van de kipfilet, cherrytomaatjes en de rucola over de omelet.

Besprenkel de omelet met 1/4 van de kaas en rol de omelet als een wrap.

Herhaal de stappen met de overige 3/4 deel van het eimengsel, cherrytomaatjes, kipfilet, rucola en de kaas.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde per persoon

338
Kcal

29
Eiwit

3,9
KH

22,6
Vet

0,6
Vezels


Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Annet Brons

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding? Bekijk ons overzicht voor Gezonde & Makkelijke recepten. En wil je iets mee bereiken, bekijk dan het Afvallen overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.