Move Your Body – Workout Playlist

Niets is fijner dan lekkere beats of fijne tracks om je te motiveren tijdens je workout. Trainen wordt dan niet alleen leuker maar het kan je ook net even dat beetje extra geven waardoor je je doelen haalt of toch nog die ene oefening of extra rondje maakt.

Welke muziek past?

Aan muziek geen gebrek kan je misschien denken, maar natuurlijk past niet elk liedje of muziek genre voor elk type training. Daarom willen we het je extra makkelijk maken en zorgen we dat er elke maand weer een frisse GetSuperHealthy playlist voor je klaar staat. Soms gewoon lekkere beats voor tijdens het fitnessen, dan alle nummers in een specifiek tempo voor tijdens het hardlopen of juist oppompende tracks voor het zwaardere kracht of crossfit werk. Voor Februari starten we rustig met een lekkere house playlist voor tijdens cardio of fitness workouts (ideaal voor thuis of in de sportschool)! We starten deze playlist dan ook rustig met wat vocal house waarna we het langzaam opbouwen zodat je ook aan het einde van je training nog net dat beetje extra kan geven. Je kan hem natuurlijk ook gewoon op shuffle zetten en je laten verassen, we wensen je in ieder geval veel plezier: move your body!

Move Your Body – Februari workout playlist

Move your body - Workout playlist
Voeg de playlist direct toe aan je Spotify

spotify-volgen

Beluister de playlist direct:


Om de Spotify playlist te beluisteren, moet je ingelogd zijn in de webinterface van Spotify.

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Roel Willems

Laatste jaar een omslag gemaakt en fanatiek aan het sporten. Bewust met voeding? Ja, wil je mijn eetdagboek zien 😉 Next challenge: 10 km Rotterdam Marathon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *