kamutspagetti

Kamutspaghetti met pecorino en pesto – Recept van de week

Deze week een heerlijk gerecht van kamutspagetti met pecorino en pesto. Kamut (tarwe) bevat vitamine E, prote?nen en mineralen ?n is altijd biologisch geteeld.

Ingrediënten Ka?mutspa?ghet?ti met peco?ri?no en pes?to (voor 4 personen)

  • 65 gram pijnboompitten
  • 3 courgettes
  • 150 gram kamutspaghetti
  • 250 gram snoeptomatenmix
  • 100 gram pestospread
  • 50 gram Pecorino Romano

Bereiding

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin.

Schep op een bord en laat afkoelen.

Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe.

Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread.

Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven.

Eet smakelijk!

Gebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.

Voedingswaarde per persoon

490
Kcal

18
Eiwit

45
KH

26
Vet

4
Vezels


Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Annet Brons

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding? Bekijk ons overzicht voor Gezonde & Makkelijke recepten. En wil je iets mee bereiken, bekijk dan het Afvallen overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.