Deze week een heerlijk gerecht van kamutspagetti met pecorino en pesto. Kamut (tarwe) bevat vitamine E, prote?nen en mineralen ?n is altijd biologisch geteeld.
Ingrediënten Ka?mutspa?ghet?ti met peco?ri?no en pes?to (voor 4 personen)
- 65 gram pijnboompitten
- 3 courgettes
- 150 gram kamutspaghetti
- 250 gram snoeptomatenmix
- 100 gram pestospread
- 50 gram Pecorino Romano
Bereiding
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin.
Schep op een bord en laat afkoelen.
Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe.
Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread.
Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven.
Eet smakelijk!
Gebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.
Voedingswaarde per persoon
490Kcal
18Eiwit
45KH
26Vet
4Vezels
Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.
Deel dit bericht met vrienden