Food truck Festival Trek

Afgelopen zaterdag was ik op Food truck Festival Trek. En wat heb ik genoten. Festival Trek heeft al verschillende plaatsen aan gedaan in Nederland en nu was het de beurt aan het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch.

Food trucks worden steeds populairder en zo ook de food festivals. Ik heb me vooraf ingelezen op verschillende blogs en gelezen dat het best druk kon worden. Wij zijn vroeg gegaan en het was gelukkig niet extreem druk. Waarschijnlijk omdat we ondertussen aan het einde van de reeks Trek festivals komen of door het ontzettend mooie maar ook warme weer van afgelopen zaterdag.

Het Paleiskwartier was met tientallen food trucks omgebouwd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Naast heerlijk eten was er theater, muziek en een heerlijk zonnetje.

Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk foto's van het eten te maken, maar meestal won mijn enthousiasme om te proeven het van de discipline om een foto te maken. Hier onder toch een mooie sfeerimpressie, ik hoop dat je al gegeten hebt want ik krijg weer trek als ik naar de foto's kijk.

 • Welkom Trek
 • Foodtruck
 • Foodtruck 2
 • Foodtruck 5
 • Foodtruck 4
 • Foodtruck 3
 • Insecten
 • Foodtruck festival
 • Juice
 • Juice 2
 • Wist je dat
 • Crostini
 • Ik trek het niet meer
Ben jij nou ook benieuwd naar Food truck Festival Trek? Volgende weekend is Trek in Amsterdam en in september nog een keer in Den Haag!
Over de auteur

Hester van Schaik

4 a 6 keer per week in de sportschool te vinden. En... de enige vrouw in dit team om voor wat diversiteit te zorgen. Last but not least: I love cookies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *