Fit de winter door

Fit de winter door

Fit blijven in de winter is iets waar mensen veel moeite mee hebben. Maar dat hoeft niet! Zelfs als je geen abonnement hebt voor de sportschool zijn er voldoende manieren om de winter fit door te komen. Je moet alleen een beetje creatief zijn! Hieronder een aantal tips die wij graag met je delen om fit de winter door te komen.

Springtouw

Een van de tools die je kunt gebruiken om in korte tijd veel calorieën kunt verbranden is een springtouw. Naast het gegeven dat je veel calorieën verbrand is het goed voor je uithoudingsvermogen.

Heb je nog geen springtouw bestel deze dan hier.

Trampoline

Een andere tool om thuis te trainen is een fitness trampoline. Naast het gegeven dat het leuk is om te bouncen op een trampoline heeft het ook een enorme impact op je conditie. Door het springen komen namelijk alle spieren in beweging en hierdoor verbrand je ontzettend veel calorieën.

Een goede fitness trampoline bestel je hier.

Traplopen

Als je geen zin hebt om op de loopband of hometrainer te springen kun je altijd traplopen. Je hebt thuis waarschijnlijk wel een trap, maar vergeet niet dat veel winkelcentra en gebouwen ook trappen hebben. Werk je in een kantoorgebouw neem dan de trap in plaats van de lift. Door trappen te lopen krijg je sterkere benen zonder je gewrichten teveel te belasten. Heb je thuis geen trap maar wil je wel graag traplopen dan kun je ook een laag krukje gebruiken om op en af te stappen.

Workoutvideo’s

Tot slot brengen wij onze workouts onder de aandacht. Door mee te doen met deze workouts kun je lekker thuis trainen en hoef je niet de kou in. Alle workouts bevatten oefeningen waar je geen gewichten voor nodig hebt en hebben tevens een beginnen en gevorderden niveau.

Ontvang de eerste twee workouts gratis, meld je hier aan: Wekelijks workouts.

Hoe hou je het vol?

Je moet elke dag werken aan een fit en gezond lichaam. Het koude weer is geen excuus om jezelf dik aan te kleden en thuis te blijven zitten. Sterker nog, wanneer je dikke kleren draagt zie je helemaal geen voortgang in jezelf! Blijf goed passende kleding dragen – natuurlijk wel warm genoeg – zodat je er voortdurend aan wordt herinnerd waarom je voor de winter zo je best hebt gedaan. Blijf zo doorgaan en je zult aanstaande zomer trots zijn op je lichaam!

Hou je aan bovenstaande tips en het wordt een stuk makkelijker om fit de winter door te komen.

Veel succes!

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Erhan Toz

Sport freak in hart en nieren. Inmiddels een van de meest fanatieke sporters van de groep. Next challenge: Kwart triathlon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *