Besparen op je superfood bestelling? 4 tips!

Voor gezonde voeding bestellen wij onze superfoods regelmatig bij Bodyenfitshop.nl. Inmiddels een van mijn favoriete webshops. De lage prijs en het ruime aanbod, het is een genot! Ondanks de nu al lage prijzen, zijn er nog genoeg manieren om te besparen op je bestelling.

Waarom bestel ik bij bodyenfitshop?

Ik was op zoek naar eiwitpoeder als aanvulling op mijn voeding. Als snel ik kwam op advies van Roel uit bij Bodyenfitshop.nl. Ik was onder de indruk van het ruime aanbod. Zoveel producten waarvan ik nog nooit had gehoord. Ik hield het daarom ook bij mijn eerste bestelling bescheiden met een pot eiwitpoeder en een pot met visolie pillen.

Eerste bestelling Als snel had ik de smaak te pakken. Ik verdiepte mij in het aanbod en kwam er snel achter dat mijn geliefde noten en bessen er ook goed geprijsd waren. I was hooked! Als geboren koopjesjager is prijs voor mij essentieel. Ik kon geen goedkopere partij vinden voor o.a. noten en bessen. Dit in combinatie met het ruime aanbod heeft er toe geleid dat ik inmiddels circa 1x per maand bestel. Als snel kwam ik achter dat het geen goedkope hobby was. Dus hoe zorg je er voor dat je prijsbewust inkoopt? Hieronder de 4 belangrijkste onderdelen

Eigen merk

Het eigen merk/label van Bodyenfitshop.nl, te herkennen aan het logo. In de regel is het 10-20% goedkoper t.o.v. de overige merken (o.a. Mattisson en Raw Superfoods). Dit is hieronder goed te zien. Een bijkomend voordeel; het aanbod onder de eigen merknaam neemt maandelijks toe. Eigen label

Aanbiedingen ontvangen

Via de nieuwsbrief en Facebook blijf ik op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Vaak zijn dat hele interessante aanbiedingen, zoals de 1 + 1 gratis actie hieronder. Hier valt het meest op te besparen. Daarnaast kijk ook af en toe de aanbiedingen terug op site. Die vind je onder de sales en weekaanbiedingen secties. Vaak wacht ik de nieuwsbrieven af, die ik bijna 1x per dag ontvangt. De wekelijkse aanbieding ontvang ik elke vrijdagochtend. Nieuwsbrief aanbieding

Bulk inkopen

De aanbiedingen zijn vaak tijdelijk. Om hier zo veel mogelijk van te profiteren bestel ik grote volumes. Dit doe ik vaak voor producten die ik vaak bestel en snel op gaan. Dit zijn vooral noten, bessen, eiwitrepen en vitaminen.

Kado's bij de bestelling

De gratis kado's zijn nog een leuk voordeel van het bestellen bij Bodyenfitshop.nl. Je krijgt bij elke bestelling een kado. Het aanbod van kado’s wijzigt regelmatig. Vaak zit hier ook voedingsproducten, zoals momenteel lijnzaad. Super handig, en ik maak daar ook handig gebruik van. Weer een besparing binnen. Gegarandeerd kado's bij je bestelling

Let op, de prijzen fluctueren!

Superfoods, en dan met name noten, zaden en bessen, hebben in de afgelopen jaar een sterke groei in populariteit doorgemaakt. Er zijn meer mensen die zijn gegrepen door de (gehypte) superfoods. Dit heeft geleid tot een flinke prijsstijgingen voor een aantal producten. Chiazaad is daar een mooi voorbeeld van. Die fluctueert tussen 4 en 8 euro voor 500 gram. Toch een verdubbeling van de prijs! Als een product significant duurder is, wacht ik op een prijsdaling of aanbieding. Lijst bijhouden Om nu volledig te vertrouwen op een goed geheugen, zijn er nog twee manieren om hier goed mee om te gaan. Zelf hou ik mijn meest gebruikte superfood producten bij in een soort van boodschappenlijst. Inmiddels zijn dit er al ruim 40, dus een overzicht kan geen kwaad 🙂 Zodra ik weer een pot superfoods heb versleten, activeer ik hem weer op mijn lijst. Zoals hieronder is te zien hou ik de prijs bij + een directe link. Dat laatste is handig voor het bestellen. Boodschappenlijst voor superfoods Lijst van superfoods, bijgehouden in Reminders (Mac) Controleer je bestelgeschiedenis Alternatief is je bestelgeschiedenis na te lopen en deze na te slaan voor producten. Als je dit elke keer wilt nalopen per bestelling, dan is het aardig tijdrovend. Ik vertrouw daarom op mijn eigen superfoods boodschappenlijst. Eenmalig een klusje, maar dan heb je ook wat.

Conclusie

Met deze vier onderdelen bespaar je op je superfoods inkopen. Uiteindelijk bespaar je het meest met de aankoop van de eigen label van Bodyenfitshop.nl. Combineer dit met de wekelijkse aanbiedingen en je besparingen lopen op. En als het echt een goede aanbieding is, koop het dan in grote getallen in. Met name voor de producten die je toch regelmatig gebruikt. Nou mede koopjesjager, waar wacht je op! Bestellluhhh!!!

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Dylan Mouthaan

Facebook

Sport regelmatig en divers. Bewust bezig met voeding, and I love it. Next challenge: Hele marathon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *