bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes met pecannoten – Recept van de week

Deze week glutenvrije bananenpannenkoekjes. Naast bananen maken de pecannoten en rozijnen de pannenkoeken tot een heerlijk ontbijt.

Ingrediënten Ba?na?nen?pan?nen?koek?jes met pe°Can?no?ten (8 stuks)

  • 80 gram pecannoten
  • 4 eetlepels rozijnen
  • 2 bananen (rijp)
  • 4 eieren
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 snufje zout
  • 3 eetlepels rijstolie

Bereiding

Hak de pecannoten grof en snijd de rozijnen grof.

Prak de bananen fijn en meng met de noten, rozijnen, eieren, kaneel en het zout tot een glad mengsel.

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er 2 hoopjes beslag van 8 cm doorsnede in.

Bak de pannenkoekjes in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Bak zo nog 4 pannenkoekjes.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde per stuk

190
Kcal

5
Eiwit

13
KH

13
Vet

1
Vezels


Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.

Deel dit bericht met vrienden

Over de auteur

Annet Brons

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding? Bekijk ons overzicht voor Gezonde & Makkelijke recepten. En wil je iets mee bereiken, bekijk dan het Afvallen overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *