Deze week glutenvrije bananenpannenkoekjes. Naast bananen maken de pecannoten en rozijnen de pannenkoeken tot een heerlijk ontbijt.
Ingrediënten Ba?na?nen?pan?nen?koek?jes met pe°Can?no?ten (8 stuks)
- 80 gram pecannoten
- 4 eetlepels rozijnen
- 2 bananen (rijp)
- 4 eieren
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 1 snufje zout
- 3 eetlepels rijstolie
Bereiding
Hak de pecannoten grof en snijd de rozijnen grof.
Prak de bananen fijn en meng met de noten, rozijnen, eieren, kaneel en het zout tot een glad mengsel.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er 2 hoopjes beslag van 8 cm doorsnede in.
Bak de pannenkoekjes in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Bak zo nog 4 pannenkoekjes.
Eet smakelijk!
Voedingswaarde per stuk
190Kcal
5Eiwit
13KH
13Vet
1Vezels
Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.
Deel dit bericht met vrienden