panlasagna met verse pastasaus

Pan­la­sag­ne met ver­se pas­ta­saus – Recept van de week

Deze week maken we een heerlijke panlasagna met verse pastasaus die binnen een half uur op tafel staat. Hoe? we maken deze lasagna in een pan en niet in de oven!

Ingrediënten panlasagna met verse pastasaus (4 personen)

  • 300 gram rundergehakt
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 475 gram verse tomaat-olijf pastasaus
  • 500 ml water
  • 250 gram verse lasagnebladen
  • 75 gram Parmezaanse kaas
  • 250 gram cherrytomaten
Bestel deze producten gemakkelijk via AH.nl.

Bereiding

Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt in 3-4 min. op middelhoog vuur rul.

Voeg de pastasaus en het water toe en schep door elkaar.

Snijd elk lasagneblad in vier vierkantjes, steek in de saus maar schep niet om. Zorg dat ze goed onder staan en elkaar niet raken.

Kook de saus ca. 10 min op middelhoog vuur. Voeg eventueel een beetje water toe als de pastabladen uitdrogen.

Rasp na 10 min. de Parmezaanse kaas boven de saus en verdeel de tomaten erover.

Kook nog 3 min. met de deksel op de pan zodat de kaas smelt. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde panlasagna met verse pastasaus per persoon

560
Kcal

33
Eiwit

52
KH

23
Vet

8
Vezels


Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.

Share this Post

Over de auteur

Annet Brons

Twitter

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding en advies over training? neem dan contact op met Annet via 06-24830371 of kijk op annetbrons.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *