bietenpesto

Bietenpesto – Recept van de week

Deze week maken we een heerlijke Bietenpesto. Erg makkelijk om te maken en ontzettend lekker.

Ingrediënten Bietenpesto (6 personen)

  • 50 gram walnoten
  • 50 gram Pecorino Romano
  • 200 gram babybietjes naturel
  • 1 teen knoflook (kleine teen)
  • 75 ml olijfolie extra vierge
Bestel deze producten gemakkelijk via AH.nl.

Bereiding

Hak de walnoten grof.

Rasp de pecorino.

Snijd de bietjes en de knoflook grof.

Doe alle ingrediënten in een hoge beker en mix met de staafmixer tot een gladde pesto.

Breng de pesto op smaak met eventueel zout en versgemalen peper.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde Bietenpesto per persoon

220
Kcal

4
Eiwit

6
KH

20
Vet

1
Vezels


Waardes zijn in gram. KH staat voor Koolhydraten en Kcal voor calorieën.

Share this Post

Over de auteur

Annet Brons

Twitter

Ook zo genoten van het recept en wil je meer weten over voeding en advies over training? neem dan contact op met Annet via 06-24830371 of kijk op annetbrons.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *